Verhuren

Bent u opzoek naar een tijdelijke huurder voor uw woning in omgeving Utrecht? Bij ons bent u aan het juist adres. Wij staan voor betrouwbaarheid en een persoonlijke dienstverlening.

Sinds 1990 richten wij ons op de verhuur van woningen aan werknemers van internationale bedrijven in Nederland, ook wel expats genoemd. Ons makelaarskantoor is aangesloten bij het VBO (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). Dit lidmaatschap maakt het voor ons mogelijk om naast Pararius.nl onze woningen ook aan te bieden op Funda.nl en VBO.nl. Een groot gedeelte van ons aanbod wordt volledig gemeubileerd (compleet ingericht) aangeboden. Naast de gemeubileerde verhuur hebben wij ook aanbod in gestoffeerde woningen. Wij werken op basis van het principe ‘’no cure, no pay’’.

Het traject begint bij een vrijblijvende afspraak om kennis te maken en de woning te bekijken. Wij geven advies betreft de verhuurbaarheid en prijs.

Beheer

Naast de verhuur van uw woning kunt u ook kiezen voor beheer. Hierbij treden wij onder andere op als contactpersoon voor hurende partij. Ideaal indien u in het buitenland bent gevestigd. Indien u meer informatie wilt ontvangen over beheer, kunt u contact met ons opnemen.