Huren

Bent u op zoek naar woonruimte voor een bepaalde tijd in Utrecht, ’t Gooi, Vechtstreek of Utrechtse Heuvelrug? Of heeft u tijdelijke woonruimte nodig voor uw werknemer(s)? B&S Rental Service helpt expats met een zorgeloos verblijf.

Expats

Al meer dan 30 jaar brengen wij huurders en verhuurders bij elkaar. Dit doen wij voornamelijk voor internationale bedrijven die hier hun (buitenlandse) medewerkers, de zogenaamde expats, tijdelijk te werk stellen. Bijvoorbeeld banken, IT-bedrijven en de medische industrie. Vele medewerkers van deze bedrijven zullen voor een bepaalde tijd van Nederland hun thuis maken. Ook kunnen individuele expats, die minder ondersteuning van hun werkgever krijgen, gebruik maken van onze diensten.

FULL SERVICE

B&S Rental Service biedt u een full service pakket aan. Vanaf de zoektocht naar de juiste woning tot het vertrek uit Nederland. Wij zijn het aanspreekpunt.

In een kort persoonlijk gesprek helpen onze ervaren medewerkers u om snel inzicht te krijgen in wat u of uw medewerker zoekt. Hierbij stellen wij een aantal vragen, bijvoorbeeld over de gezinssamenstelling, budget, lifestyle en persoonlijke criteria. Het komt allemaal aan bod. Op basis van uw wensen en onze jarenlange ervaring maken wij samen met u een selectie uit ons uitgebreide aanbod. Het verhuurtraject zal uiteraard snel en efficiënt verlopen.

Vraag gerust om advies, helemaal gratis én vrijblijvend. Heeft u interesse of zijn er nog vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.