Verhuren

Bent u op zoek naar een no-nonsense makelaar die u goed adviseert en begeleidt met de verhuur van uw woning?

B&S Rental Service is uw vertrouwde verhuurspecialist in Utrecht en omgeving. Wij verhuren zelfstandige woonruimtes voor een bepaalde tijd aan onze goed gescreende expats, zowel gestoffeerd als gemeubileerd. Van woningen en appartementen tot studio’s en vrijstaande villa’s. Voor huiseigenaren zijn wij dé makelaar als het gaat om het vinden van een betrouwbare huurder in de expatmarkt. En dat op basis van No Cure No Pay.

Vertrouwd advies

Dankzij onze vakkennis, ons uitgebreide regionaal, nationaal en internationaal relatienetwerk en goede contacten met de verschillende relocation bureaus verhuren wij uw woning snel en succesvol. B&S Rental Service benadert op geheel eigen wijze de (internationale) verhuurmarkt in Utrecht en omstreken.

Wij komen langs bij u en de gewenste woning om te verhuren. Stap voor stap vertellen wij onze werkwijze en wat u van ons mag en kan verwachten. Ter plekke berekenen wij de waarde van het verhuurobject, zodat u weet waar u aan toe bent. B&S Rental Service geeft u altijd duidelijk en eerlijk advies inclusief tips met betrekking tot huurprijs, aankleding en het zo effectief mogelijk aanbieden van uw woning. Hiervan kunt u profiteren! We zijn eerlijk, realistisch en duidelijk. Dat is vertrouwd.

Toch geen tijd voor een persoonlijk gesprek? Ook dan staan wij voor u klaar. Stuur ons een aantal foto’s en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vraag gerust om advies, helemaal gratis én vrijblijvend. Heeft u interesse of zijn er nog vragen? Neem contact op om een afspraak te maken voor een kennismaking.

SNEL & SUCCESVOL VERHUREN

Uw object wordt op diverse platforms aangeboden zoals Funda en Pararius, maar ook binnen ons uitgebreide netwerk dat in meer dan 30 jaar is opgebouwd. Wij ontzorgen u volledig! Van advies en het selecteren van expats tot de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Ook verzorgen wij de uitcheck waar we de beginstaat vergelijken met die bij de eindoplevering; eventuele schades, overmatig slijtage of noodzakelijke schoonmaakwerkzaamheden. Het opnieuw aanbieden van uw woning is uiteraard mogelijk! Wij blijven uw persoonlijke verhuurmakelaar en dat is vertrouwd.

BEHEER

Naast de verhuur van uw woning is het ook mogelijk om praktisch en/of financieel beheer uit te besteden. Hierbij treden wij onder andere op als contactpersoon voor de hurende partij. Ideaal indien u in het buitenland bent gevestigd!

In een persoonlijk (eventueel telefonisch) gesprek kijken wij of dit noodzakelijk is. B&S Rental Service geeft altijd advies die bij u past. Soms raden wij het juist af om beheer uit te besteden. Uiteraard kan het op elk gewenst moment geactiveerd worden. Indien u hier meer informatie over wilt ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

STAPPENPLAN

  1. Inventarisatie van uw wensen.
  2. Ons uitgebreid advies / plan van aanpak bepalen.
  3. Voortgang bespreken / selectie van mogelijke kandidaten.
  4. Bezichtigingen.
  5. Onderhandelen en het contract / huurovereenkomst.
  6. Blijvend uw verhuuradviseur.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.